INSTRUIRE PRIN EDUCATIE FINANCIARA SI FISCALA

Instruire prin educatie financiara si fiscala

Nu este despre cât câștigi, ci despre cât păstrezi. Banii sunt ca apa pe care încerci să o păstrezi în palme. Te voi instrui pentru a folosi cele 7 chei prin care să-ți transformi activele în bani și să muți numerele în direcția corectă în contul vieții tale. Sentimentul de a bune bani în acel cont nu trebuie să-ți creeze un sentiment de lipsire de foloase, ci un sentiment de împlinire și mulțumire că ești pe drumul drept și cel corect. Respiră adânc, țipă tare și simte acest sentiment de împuternicire prin care chiar faci ceva în direcția obținerii libertății financiare a familiei tale. Nu vă promit că este ușor. Vă promit că merită.

De ce nu avansăm dacă câștigăm din ce în ce mai bine?
Care sunt cele 3 forțe, care asociate nevoilor tale, te ajută să faci schimbarea?
Care sunt direcțiile în care îți cheltuiești banii?

Vorbim despre aceste chei, dar numai tu le vei putea așeza în ordinea potrivită care va funcționa pentru tine. Tu îți știi nevoile, valorile și ce lecții ți-au fost servite la masa din copilărie sau de la cantina studențească.

Care este povestea ta despre bani și stilul de viață?
Ce povești îți spui acum despre bani?
Ce faci când tu ești propriul adversar?

Construim planuri pentru eliminarea datoriilor folosind pârghiile de accelerare.
Gestionăm împrejurările, foamea de bani, job-ul, afacerea, dobânzile, comisioanele, costurile.
Înțelegem stilul de viață și pe ce ne cheltuim banii.
Conștientizăm de ce nu avem și ce am putea face pentru a avea.
Vorbim despre tot ce stă în spatele riscului și cum îl putem calcula.
Reguli pentru accelerarea ascensiunii spre al 9-lea cer.
Antrenăm mintea și consecvența pentru a găsi binele în orice situație.

Economisire – Capitalizare – Eliminarea datoriilor – Multiple surse de venit – Stilul de viață – Investițiile – Puterea alocării activelor. Toate pentru ca să poți coborî de pe vârful muntelui pe partea cealaltă a lui, atunci când dorești.

Programul se adresează tuturor persoanelor fizice ce doresc să dobândeasca noi abilități și ritualuri de bunăstare, indiferent de condițiile și circumstanțele în care se găsesc sau de situația lor financiară prezentă.

Există 3 cadrane în orice afacere: #1Bilanțul, #2Contul de Profit și Pierdere, #3Fluxul de numerar. Indiferent în ce colț al lumii te afli, ele funcționează. Chiar dacă sunt pe orizontală sau pe verticală, au aceleași principii, vorbesc aceeași limbă. Ele nu îți spun cum să ajungi bogat, dar dacă știi să le citești îți vor arăta unde greșești, ce să faci mai bine și ce acțiuni le-au generat, cum să schimbi numerele în direcția corectă.

Scopul nu este să te învăț contabilitate și nici despre debit sau credit. Scopul cursului este să poți calcula cât te costă să ignori problema, cum numerele îți afecteaza banii din cont, pe unde se scurge profitul.

Cheia de aur este să transformi rezultatul în cadrane de măsurare și garantat vei pleca cu 2-3 întrebări bune pentru afacerea ta, 2-3 direcții clare de urmat rapid, 2-3 idei măsurate și scalate.

Toate numerele spun o poveste.
Atitudinea ta față de numere arată ce nu vrei să vezi.
Abilitatea ta față de numere arată ce nu poți să vezi.

Ne ocupăm de ambele pentru că există tumori silențioase care pot omorî afacerea și chiar nu trebuie să fii expert contabil pentru a le identifica. Ceea ce vei obține în poza mare este peste 1 an de predare pentru a pune cap la cap această informație. Informația te va ajuta să te uiți atât pe cadranele financiare ale propriei afaceri, cât și pe cadranele competitorilor, partenerilor sau, când vei dori, să investești într-o companie. Vei ști la ce să te uiți, garantat!

Cum îți dai seama dacă afacerea ta este sustenabilă ?
Cum transformi cifrele din cadrane în informații vitale pentru procesul decizional al afacerii tale ?
Cum pot activele și veniturile să producă profitul maxim ?

Eficiența, eficacitatea și productivitate ne spun povestea afacerii, cifra de afaceri, profitul. Numai că să ne putem plăti angajații, facturile sau creditele cu profit, avem nevoie de bani. Există o lege simplă a semănatului și a secerișului, și ea funcționează de când e lumea. Anotimpurile afacerii îți arată cum să muți numere în direcția corectă pentru a face profit și a culege recolta direct în contul firmei.

Programul se adresează atât antreprenorilor, cât și tuturor acelora care își doresc să dobândească acele cunoștințe financiare ale pozei mari financiare din orice afacere pentru a putea lua acele decizi care să mute numerele în direcția corectă pentru o recoltă bogată. De ce să participi dacă nu ai o afacere? Pentru că afacerea nu este nimic altceva decât o extensie a ta, iar banii pe care îi câștigi sunt pe persoană fizică, dar ceea ce faci cu banii acasă, în familia ta, reprezintă afacerea ta.