COACHING FINANCIAR

Coaching financiar

Dacă nu ești tu unde te duci nu mai contează ce ai când ajungi. Lucrez cu oamenii de 25 de ani în această industrie. Prin consultanță, îmi folosesc cunoștințele și abilitățile, prin mentoring, experiența și îți arăt calea și toate acele elemente exterioare care te vor ajuta să avansezi oriunde te-ai afla. Cred cu tărie, că partea de coaching este cea care are adevăratul răspunsul. Am văzut aceste rezultate atât în contul meu, cât și contul vieții oamenilor cu care lucrez. Rezultatul este fabulos și nu există altă cale decât prin coaching, punct. M-am antrenat pentru a fi cu tine în această călătorie pentru a pune sămânța potențialului ideilor tale pentru ca tu să faci acele alegeri pentru tine și cei dragi și să-ți găsești propriile răspunsuri care vor funcționa pentru unicul și marele cont al vieții tale. Te voi ghida prin întrebări pentru ca tu să-ți dai propriile răspunsuri care să te susțină să cimentezi noi și noi convingeri, în zonele tale autentice pentru a trezi dorința de a face schimbarea și de a genera acțiune concretă. Vom lucra consecvent, te voi provoca, responsabiliza și inspira pentru ca tu să fii acolo unde vei ajunge.

Iubesc să lucrez 1:1, în sesiuni individuale de coaching financiar, unde pornim de la roata vieții și a modulului fundamental în care vedem ce este acolo în prezentul tău financiar. Ne vom uita la trecutul tău financiar doar pentru a vedea dacă este ceva important acolo și ne vom focusa pe prezent și viitor, stând în inima coachingului, realitatea. Construim încrederea și lucrăm pe agenda personală unde vom descoperi adevărata agendă din spatele agendei. Înaintăm pe calea clarității și măsurăm curajul prin cea mai precisă cale, vulnerabilitatea. Nu este despre câștig sau pierdere, ci despre curajul de a fi acolo, pe drumul tău, acela de a fi tu cu tine. Ne uităm la nevoile și valorile tale, le căutăm pe cele mai importante care ne susțin și pe cele care ne sabotează. Observăm bolovanii ce ne blochează călătoria și pentru a evita durerea, intrăm acolo în experiență, tocmai pentru a face schimbarea și a obține plăcerea care va fi cimentată în viața noastră. Rescriem povestea care ne împuternicește să avansăm către adevăratul tău sens: de ce-ul tău financiar din mare cont al vieții.

Cine vei fi tu acolo?
Ce afli despre tine aici?
Ce ar trebui să se întâmple pentru ca tu să fii acolo?

Înregistrează-te aici pentru o sesiune gratuită de coaching individual.

Ador să lucrez cu grupuri care au un interes comun. 25 de ani de experiență în industria financiară m-a dus de multe ori în punctul în care am lucrat cu cea mai incredibilă putere, aceea putere care poate fi accesată doar prin puterea minților care lucrează împreună pentru atingerea unui țel comun. Grupurile.

Grupurile amplifică orice. Grupul reprezintă sistemul de relații pentru că oamenii au agende total diferite și fiecare este o voce a sistemului. Construim relația și învățăm să lucrăm cu acele voci educate care formează agenda relației. Suntem atenți la timp ca cea mai importante resursă (lucrurile se pot repeta, dar timpul nu se mai întoarce) și urmărim echipa în dinamică indiferent de timpul petrecut de fiecare în acea echipă. Sunt echipe care sunt constituie pentru un proiect sau pentru o viață.

Coachingul de grup este o relație unică unde vom lucra pe agenda sistemului, facilitând acțiuni de învățare pentru a crea acele schimbări ce sporesc performanța. Chiar dacă lucrăm pe agenda grupului vom avea claritate asupra acelor elemente unice ce au fost obținute de la fiecare persoană și la ce mai trebuie lucrat. Măsurăm permanent cum evoluează grupul și ce trebuie să se întâmple în continuare, conștienți fiind că întregul proces este susţinut doar păstrând în minte finalul, poza mare. Unii oameni sunt foarte talentaţi în evitarea finalurilor şi vor avea motive convingătoare să nu participle activ. Lucrăm atât cu grupuri care nu sunt echipe, cât și echipe care nu sunt grupuri, conectați cu singurul obiectiv dominant: de ce facem ceea ce facem? Expansivitatea în proces este vitală pentru învăţare şi dezvoltare, fiind un proces active de educare a călătoriei grupului.

Ce vă doriți să se întâmple?
Ce vă va aduce acest lucru?
Care sunt posibilitățile ca acele lucruri să se întâmple?

Înregistrează-te aici pentru o sesiune gratuită de coaching de grup.